Támogatás és adományozás

A SPAR Magyarország lehetőségeihez mérten szívesen támogat olyan szervezeteket, amelyek részt vesznek a társadalmilag jelentős ügyekben. A SPAR Segítő Kezek pályázati rendszert ennek érdekében hívta életre a vállalat, melynek keretében átlátható módon, egyenlő esélyeket biztosítva tud segítséget nyújtani.

Igénylés

Töltse ki néhány adat megadásával igénylőlapunkat és az e-mailben kiküldött formanyomtatványt hitelesítse a szervezet cégszerű aláírásával és bélyegzőjével. Az igénylés véglegesítéséhez kérjük, hogy juttassa vissza részünkre a hitelesített dokumentumot postai vagy elektronikus úton.

Elbírálás

A cégszerű aláírással és bélyegzővel hitelesített űrlap és egyéb, a pályázat értékelését segítő anyagok elbírálására a kézhezvételtől számított 60 naptári napon belül kerül sor.

Támogatás

A támogatás vagy adományozás megvalósulhat termék, SPAR ajándékkártya vagy pénzbeli juttatás formájában.

Támogatást kérek

A munkavállalókért

A SPAR Magyarország hazánkban évek óta az egyik legnagyobb munkaadónak számít, s tevékenységét annak szellemében és elismerésével végzi, hogy a munkavállalói jelentik az egyik forrást a cég sikeréhez. Ebből adódóan a folyamatos szakmai képzésük és a megbecsülésük kifejezésre juttatása kiemelten fontos a vállalat számára.
Részletek

Hírek
Hátránnyal élő embertársainknak biztosít munkát a SPAR

Az áruházlánc idén újabb autista fiatalnak biztosít munkát. Az esélyegyenlőség iránt régóta elkötelezett vállalat a fogyatékkal élőket éppen úgy segíti, mint a megváltozott munkaképességű kollégákat. Szakreferens, mentor és fórumbeszélgetés-sorozat könnyíti meg a csatlakozást a munka értékteremtő világához.

Hírek
Megegyezés született a 2019-es bérekről a SPAR-nál

Megállapodott a 2019-es bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. A megegyezés értelmében a vállalat munkavállalóinak jelentős része magasabb fizetést kap az idei évtől, valamint a cégnél érvényben lévő Kollektív Szerződés túlórára és munkaidőkeretre vonatkozó szabályai nem változnak. Ezen túlmenően a kedvezőtlen adóváltozások ellenére megváltozott formában, de megtartásra kerül a SPAR hűségprogram, melynek keretében további béren kívüli juttatásokat is kapnak a munkavállalók, és megmarad a 13. havi juttatás is. A béremelést a SPAR kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

még több hír

A társadalomért

A SPAR Magyarország nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan közösségeket, szervezeteket támogasson, amelyek részt vesznek a társadalom jólétét érintő ügyekben.  Ezen túlmenően a vállalat társadalmi szerepvállalása kiterjed az egészséges életmódot és sportot népszerűsítő programok felkarolására, a gasztronómiai kultúra fejlesztését célzó események támogatására és a nélkülözésben élők megsegítésére.
Részletek

Hírek
A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Hírek
A SPAR szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást

Értékteremtő családi vállalkozásként a SPAR Magyarország fontosnak tartja a társadalmi kezdeményezéseket. Épp úgy kiemelten kezeli a rászorulók segítését, mint az egészséges életmódot és a sportot népszerűsítő programok támogatását. A vállalat 2018-ban mint-egy 134 millió forintot fordított társadalmi felelősségvállalási tevékenységekre. Fontos szociális, egészségügyi, sport-, kulturális és oktatási ügyekben nyújtott segítséget, és többféle jótékonysági kezdeményezés mögé állt be támogatóként.

még több hír