Energiatakarékos SPAR-üzlet kapta meg az év boltja 2016 díjat

A Mammut bevásárlóközpontban található SPAR áruház nyerte az Év Boltja 2016 díjat a „Nagyméretű szupermarket” kategóriában. Az üzlet energiatakarékossági, hulladékgazdálkodási és a károsanyag-kibocsátás csökkentését célzó megoldásokat egyaránt alkalmazó, környezetkímélő SPAR egység.


Az FMCG és marketing szakemberekből álló zsűri a környezetbarát megoldásokat is vizsgálta az esztétikai megjelenés, a vevőbarát attitűd, és az eladótér funkcionalitása mellett.

A Mammut bevásárlóközpontban található díjnyertes SPAR-szupermarket 2014 augusztusában nyitotta meg újra kapuit egy nagyszabású felújítási projektnek köszönhetően. A modernizált üzlet a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal és boltberendezésekkel üzemel, a legújabb energiahatékonysági elvárásoknak megfelelően. A SPAR Magyarország Kft. figyelmet fordít arra, hogy újonnan nyíló üzletei energiatakarékossági, hulladékgazdálkodási és a károsanyag-kibocsátás csökkentését célzó megoldásokat egyaránt alkalmazó, környezetkímélő boltok legyenek.

A SPAR olyan etikusan működő, átlátható vállalat, amely az üzleti szempontok mellett a társadalmi és a környezeti szempontokat is figyelembe véve irányítja tevékenységét, igyekszik a közösségi hozzájárulásokat is beépíteni a stratégiájába.